Marvel:

Første bilder fra «Black Widow»

Her er første glimt fra «Black Widow»-innspillingen på Sunnmøre, der Scarlett Johansson har hovedrollen.

BLACK WIDOW: Scarlett Johansson spiller Black Widow i filmen med samme navn. Onsdag morgen begynte filminnspillingen om bord på ferja Goma. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
BLACK WIDOW: Scarlett Johansson spiller Black Widow i filmen med samme navn. Onsdag morgen begynte filminnspillingen om bord på ferja Goma. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ØRSTA (Dagbladet): - Action! Lyden fra ferja som produksjonsteamet har leid inn for filminnspillingen, bærer helt opp i åsen utafor Sæbø. Båten går fram og tilbake ute i vika rett utafor kaia. På dekk skimtes ei rødhåra jente, kledd i svarte klær.

Det er sannsynligvis skuespiller Scarlett Johansson (34), som er i gang med de første opptakene til Marvel-filmen «Black Widow» på Sæbø i Ørsta.

«Blue Bayou»

Seint tirsdag kveld kom rapportene om at Scarlett Johansson, som spiller rollen som Black Widow, eller Natasha Romanova som hun egentlig heter, ankom Sunnmøre. Et privatfly fra England hadde landet på Vigra ved Ålesund.

Like etter kom de første bildene av det som man antar er Johansson i en bil, på vei til Sagafjord hotell på Sæbø. Kort tid i forveien hadde dessuten Marvel-fan David Richard King greid å koble produksjonen til «Black Widow» da han fant et skilt med filmens kodenavn «Blue Bayou» blant produksjonstrailerne.

Tidlig onsdag morgen var filminnspillingen i gang. Dagbladet er på Sæbø, og kan gi deg rykende ferske bilder fra det som tilsynelatende er de aller første scenene fra stedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer