«Maskorama»:

Første finalenederlag klart: Bamsen røk

Bamsen var den første som måtte la maska falle under kveldens «Maskorama»-finale. Bak maska skjulte artist Ingeborg Walther seg.

SÅ LITE: Bamsen endte på tredjeplass i Maskorama. Personen inne i kostymet avslørte at det ikke bare var lett å synge inne i bamsen. Video: NRK. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdagens finale av «Maskorama» er godt i gang. De tre siste maskene skal av, og kjendisens identitet skal avsløres.

Tre deltakere har imponert med sangprestasjonene under årets sesong og sto igjen i finalen. Det var dermed duket for et fyrverkeri av en finale med Dragen, Snømonsteret og Bamsen.

Tok 3. plass

Under finalen skal deltakerne synge en låt hver, før den første deltakeren ryker ut, og identiteten blir avslørt.

Den første masken har falt for kvelden, og Bamsen var den som sto igjen med 3. plassen. Bak maska skjulte artist Ingeborg Walther, kjent fra blant annet «Stjernekamp» og «The Voice».

Dermed er det duket for duell mellom Snømonsteret og Dragen.

AVSLØRER: Herman Dahl avslører detaljer fra fjorårets «Maskorama»: - Sitter bare noen centimeter fra hverandre. Video: Celina Morken, reporter: Jonas Hammer, edit: Steffen Pettersen Vis mer

Åtte kjendiser

6. november var det duket for starten på andre sesong av NRKs ville gjettelek «Maskorama».

Åtte kjendiser har deltatt, og bydd på seg selv. Noen av dem artister - som Margaret Berger som måtte forlate «Maskorama» i forrige uke - mens andre aldri har sunget på en scene, blant annet Arve Juritzen som Frosken. Han var den første kjendisen som måtte ta av seg maska.

Av andre kjendiser som har deltatt i årets sesong er Christian Ringnes som skjulte seg bak Heldiggrisen, Haddy N'jie som Havfruen, og tidligere kulturminister Abid Raja som Nissen.

3. PLASS: Ingeborg Walther som Bamsen var den første deltakeren som måtte kaste maska i finalen av Maskorama. Foto: Julie Marie Naglestad / NRK
3. PLASS: Ingeborg Walther som Bamsen var den første deltakeren som måtte kaste maska i finalen av Maskorama. Foto: Julie Marie Naglestad / NRK Vis mer

Ville spekulasjoner

I både i år og i fjor har gjettinga gått villt for seg, spesielt på sosiale medier.

Mange har kastet seg på, og etter premieren spekulerte flere i om Birgit Skarstein skjulte seg bak Havfruen. Det avkreftet derimot Dagbladet en uke etter Maskorama-premieren, da hun ble observert under «Skal vi Danse»-sendinga, som gikk samtidig som «Maskorama».

Maskorama Les alle sakene her Foto: NRK

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer