Nils-Ingar Aadne

Første gang på scenen etter kjærestens bortgang

Nils-Ingar Aadne opptrådte for første gang etter at samboeren Ida Eide døde.

TILBAKE: Nils-Ingar Aadne er tilbake på scenen etter at samboeren Ida Eide gikk bort tidligere i høst. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
TILBAKE: Nils-Ingar Aadne er tilbake på scenen etter at samboeren Ida Eide gikk bort tidligere i høst. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I helga opptrådte Nils Ingar Aadne for første gang etter at han mistet kjæresten og langrennsløperen Ida Eide. Aadne var med i showet Humorsalongen på Edderkoppen scene i Oslo.

- I helga var jeg tilbake på scenen. Litt rart, veldig gøy og ikke minst utrolig godt å være der igjen. Takk til et herlig publikum som tok meg godt imot. Gleder meg til å møte flere av dere framover, skriver Aadne på Instagram.

Fikk hjertestans

Det var i september at langrennsløper Ida Eide døde, etter å ha kollapset som følge av hjertestans. Eide deltok i mosjonsløpet «Norgesløpet» på Jessheim da hun ble funnet bevisstløs på bakken av forbipasserende.

Det var familien og Nils-Ingar Aadne som i en uttalelse til NTB bekreftet at Ida Eide hadde omkommet som følge av hjertestansen.

- Det er med dyp sorg vi bekrefter at Ida Eide døde på Ullevål sykehus i går, som følge av at hun fikk hjertestans under et mosjonsløp på Jessheim lørdag. Familien er svært takknemlig for all den støtten vi har fått i denne uvirkelige situasjonen og ber om forståelse for at vi ønsker å bruke tida framover sammen med våre nærmeste. Med hilsen familien og samboer, meddelte familien til NTB.

I SJ0KK: Tidligere langrennsløper Ida Eide døde på sykehus etter å ha fått hjertestans under et mosjonsløp. Ingvild Flugstad Østberg møtte pressen mandag for å snakke om sjokket som har rammet langrennsjentene, som er på et treningsopphold i Livigno. Video: Heiko Junge / NTB Scanpix Vis mer

Kjæresten Nils-Ingar Aadne skulle etter planen stå på scenen i oppsetningen «Den spanske flue» på Oslo Nye allerede dagen etter. Aadne spilte rollen som Henrik Meisel i stykket, som hadde premiere 30. august. Men billettsalget ble stoppet, og forestillingen avlyst.

- Må klare meg uten deg

Ida Eide ble begravet 14. september i år. Både Therese Johaug, Marit Bjørgen, Astrid Uhrenholdt Jacobsen og flere fra kvinnelandslaget var til stede i begravelsen. Også mange herreløpere var til stede. Ida Eides samboer Nils-Ingar Aadne delte noen ord om sin kjære:

- Alt er vanskelig nå. Jeg gikk fra den beste tida i livet mitt til den vanskeligste på et døgn, sa Aadne om sin samboer. Han beskrev Eide som den perfekte jenta.

- Du sa: «Jeg vet ikke hvordan jeg skulle klart meg uten deg». Nå er det jeg som må klare meg uten deg. Du sa; «Tror du vi kommer til å gifte oss?» Jeg sa ja, men ikke for hardt. Jeg ville jo ikke dele planene mine med deg. Vi skulle bare flytte inn først, det var ingen hast. Vi hadde planene klare, livet foran oss, det var oss to. Nå er det bare de fine minnene igjen. Alt er vanskelig nå, utenom å si: «Jeg elsker deg», sa han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer