Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Første glimt fra «Gudfaren»-spillet

Se filmklipp fra spillet.

(Dagbladet.no): Tidligere har spillprodusenten Electronic Arts holdt seg unna typiske voksentitler, og heller satset på spill med sport og action som ikke øser for mye blod.

Med det kommende «Gudfaren»-spillet blir det andre boller, kunne vi melde allerede i mars.

Nå har Electronic Arts sluppet en videosnutt som viser hva vi kan vente oss av det kommende spillet - i hvert fall på grafikkfronten.

I filmsnutten ser vi selveste Don Corleone, basert på selveste Marlon Brando, sittende på kontoret sitt.

Akkompangert av den godt kjente Gudfaren-musikken til Nino Rota, får vi høre Don Corleone gi deg en gave mot, vel, at du kanskje må gjøre en jobb for ham i framtida ...

Ifølge Eurogamer ryktes det at Marlon Brando rakk å spille inn alle stemmesekvensene i spillet før han døde tidligere i år, men dette er verken bekreftet eller avkreftet av EA.

Det er også usikkert om EA har innledet et samarbeid med Robert de Niro og Al Pacino, slik de sa at de ønsket i mars.

«Gudfaren»-spillet er ventet i butikkene neste høst, forhåpentligvis både på PC og konsoller.

<B>SER BRA UT:</B> Dette er bilder som er hentet fra filmsnutten EA har sluppet fra «Gudfaren»-spillet. Om hele spillet blir seende slik ut, kan vi vente oss et vakkert spill - ihvertfall utseendemessig.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media