Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Game of Thrones»

Første offisielle «Game of Thrones»-trailer er sluppet: - Den store krigen er her

Store slag og (veldig) store drager venter fansen.

HELT FERSK TRAILER: 17. juli kommer «Game of Thrones» tilbake. Dette er de første ordentlige bildene fra den kommende sesongen. Video: HBO Nordic Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den sjuende og nest siste sesongen av HBO-serien «Game of Thrones» har fått premieredato 16. juli.

Etter at fans verden over har ventet i svært lang tid på en ordentelig sniktitt, kom onsdag kveld endelig den offisielle traileren til den nye sesongen av det som beskrives som verdens største tv-serie.

Traileren er stappfull av action, og ikke minst de tre dragene til Daenerys Targaryen (Emilia Clarke), som nå har vokst seg enormt store siden sesong 6. Med tanke på hva som er lovet av store slagscener denne sommeren er det ikke annet å forvente .

- Den store krigen er her, forteller en av stemmene i traileren og henviser til den episke kampen om landområdene i Westeros.

Alfie Allen, som spiller Theon Greyjoy, har i alle fall lagt lista høyt for hva seerne bør forvente. Overfor Mashable kom Allan med følgende uttalelse:

- Det kommer til å bli en «sinnssyk» sesong, og jeg tror den kommer til å sjokkere seerne.

For de uinnvidde er «Game of Thrones» en amerikansk tv-serie basert på bokserien «En sang om is og ild», av forfatteren George R.R. Martin. Den første boka kom i 1996, og heter «A Game of Thrones».

Tv-serien hadde premiere i 2011 på HBO, og siden den gang har det kommet en sesong årlig.

Handlingen i serien utspiller seg i «De sju kongerikene» på de oppdiktede kontinentene «Westeros», «Essos» og «Sothoryos». Dette er et voldelig føydalsamfunn med borgherrer, krigere, tjenestefolk og bønder i en middelalder-setting med dramatiske og overnaturlige innslag.

Recaps fra sesong 6 av «Game of Thrones»:

Hele Norges coronakart