Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Første titt på «Børning 3»

Wenche Myhre dukker opp i traileren.

FERSK TRAILER: Børning-franchisen er tilbake og en rekke kjente fjes er å se i traileren. Blant annet Wenche Myhre som spiller seg selv. Video: SF Studios Vis mer

«Børning» og «Børning 2» er blant de aller største publikumssuksessene på kino de siste åra med over 800 000 solgte billetter.

Den norske sangeren Wenche Myhre har en gjesterolle i den neste utgaven av «Børning»-serien. Det kommer fram av traileren som ble sluppet onsdag ettermiddag. «Børning 3» har premiere til høsten.

KJENT FJES: Wenche Myhre er med i «Børning 3». Foto: SF Studios
KJENT FJES: Wenche Myhre er med i «Børning 3». Foto: SF Studios Vis mer

Erstattet Skavlan

Anders Baasmo, Sven Nordin og Otto Jespersen er tilbake som henholdsvis Roy, Doffen og Nybakken. Ida Husøy spiller også denne gangen Roys datter Nina. Jenny Skavlan har tidligere hatt rollen som Sylvia, men i «Børning 3» er Skavlan erstattet med Kathrine Thorborg Johansen («Skjelvet»).

Innspillingen startet i fjor på en av Norges mange naturlandemerker. Produksjonsselskapet fikk tillatelse av Statens vegvesen til å delvis stenge av en av landets mest besøkte turistperler, Trollstigen i Møre og Romsdal i fem dager.

I «Børning 3» ender det bilgale rollegalleriet med de blodtrimma doningene opp med å kjøre race på den sagnomsuste Nürburgring-banen i Tyskland.

TILBAKE: Sven Nordin og Otto Jespersen er tilbake som henholdsvis Doffen og Nybakken. Foto: SF Studios
TILBAKE: Sven Nordin og Otto Jespersen er tilbake som henholdsvis Doffen og Nybakken. Foto: SF Studios Vis mer
KRANGLER: Kathrine Thorborg Johansen (Sylvia) og Anders Baasmo (Roy) ryker uklar på bryllupsdagen. Foto: SF Studios
KRANGLER: Kathrine Thorborg Johansen (Sylvia) og Anders Baasmo (Roy) ryker uklar på bryllupsdagen. Foto: SF Studios Vis mer

Saboterer bryllupet

Roy og Sylvia skal gifte seg på toppen av Trollstigen, men det oppstår raskt komplikasjoner. En tidligere tysk kjæreste av Sylvia dukker nemlig opp i en Porsche for å stanse bryllupet og kapre hjertet hennes på nytt. Det klarer hun og Roy må til pers nok en gang.

Den tidligere politimannen Philip Mørk (Henrik Mestad), som jaktet på råkjørerne i forrige utgavene, er denne gangen suspendert fra politiet etter fadesen i Murmansk. Han transporterer nå pensjonister nedover Europa på ferie.

I traileren ser man Mørk observere en gul Mustang fly forbi dem på et lasteplan på Autobahn, noe som får eks-politimannen til å tenne på alle plugger.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!