Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Venom»-trailer

Første «Venom»-trailer: Endelig får vi se monsteret!

Tom Hardy i rollen som anti-helt.

PREMIEREKLAR: Tom Hardy spiller rollen som Venom, i denne Marvel-filmen som kommer på Kino i Norge fra 10. mai. Video: Sony Pictures Entertainment Vis mer

Nå er den første offisielle traileren for Marvels kommende «Venom»-film her, og endelig kan fansen få sitt første glimt av anti-helten selv.

I den første teaseren av filmen som ble sluppet tidligere i år fikk man nemlig ikke se Venom i karakter, men kun Tom Hardy i rollen som Eddie Brock.

Erkefienden

SPLITTER NY: Sammen med den nye traileren, kom også en splitter ny plakat. Foto: Sony Entertainment
SPLITTER NY: Sammen med den nye traileren, kom også en splitter ny plakat. Foto: Sony Entertainment Vis mer

For de som trenger en oppdatering på Venoms plassering i Marvel-universet, hører altså Venom til i samme univers som Spider Man, og omtales av flere som erkefienden til den edderkopp-inspirerte superhelten.

Tom Hardy får her boltre seg i hovedrollen som Eddie Brock, også kjent som alien-symbioten Venom.

Detaljer rundt filmen har vært få, men foreløpig er det ingenting som tyder på at filmen vil ha noen kobling til resten av Marvel-universet. Traileren avslører at vi helt klart har et mørkt univers i vente, men røper ingenting mer.

Sterk casting

Rollebesetningen til storfilmen er sterk. Sammen med Tom Hardy, som blant annet hadde en mye omtalt rolle som skurken Bane i DCs Batman-film «The Dark Knight Rises», finner vi skuespillere som Michelle Williams, Riz Ahmed og Jenny Slate.

Ryktene har også begynt å florere om at Woody Harrelson skal spille rollen som Venoms fiende, Carnage, i denne filmen, men foreløpig er det ingen scener i traileren som viser Carnage. Likevel står navnet til Harrelson oppført på Imdb sine nettsider, uten et rollenavn man kan knytte det til.

I regissørstolen finner vi Ruben Fleischer, som blant annet er kjent for å ha regissert «Zombieland» og «Gangster Squad».

Hardy skal transformeres til Venom ved hjelp av motion capture, en filmteknikk der bevegelser blir fanget opp og omformet til digital informasjon. Den samme teknikken ble brukt til å skape karakteren Gollum i «Ringenes Herre»-sagaen.

«Venom» har premiere både i Norge og resten av verden 5. oktober 2018.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media