Forstyrr ikke Beckham-familien!

Se hva David og Victoria punger ut for å skjerme sine enorme eiendommer.

(Dagbladet.no:) Som et av verdens mest PR-kåte par, er David og Victoria Beckham vant til å få oppmerksomhet hvor enn de går.

Men når det gjelder deres engelske herskapsvilla, vil de gjøre, og betale hva som helst for å unngå sniktittere, skriver the Daily Mail.

Seks millioner for gressjorde

Ifølge avisen har paret nylig punget ut hele 500 000 pund, eller nærmere seks millioner norske kroner, for et stykke ekstra land rundt palasset sitt i Hertfordside utenfor London.

Området, som de kjøpte i høst, er i utgangspunktet ikke verdt mer enn en million kroner. Men når "The Beckhams\'" vil ha noe, betaler paret det de må for å få fatt i det.

Helt siden de kjøpte villaen i 1999, har familien Beckham vært plaget av tittere som har funnet ut at jordet rundt eiendommen byr på unike muligheter for å holde øye med den engelske fotball-kapteinens hage.

Det gresslagte området er nå utstyrt med:

* Overvåkingskameraer og nattlig belysning for å holde offentligheten unna.

 Sniktittere: Eiendommene deres har fasiliteter andre folk bare kan drømme om. Nå skal hagen på "Beckingham Palace" skjermes ytterligere fra offentligheten. Foto: Scanpix
Sniktittere: Eiendommene deres har fasiliteter andre folk bare kan drømme om. Nå skal hagen på "Beckingham Palace" skjermes ytterligere fra offentligheten. Foto: Scanpix Vis mer

* Til naboenes store misnøye har Victoria og David oppført et tre meter høy piggtråd-gjerde på det jordet som tidligere gav naboene en formidabel utsikt.

Per i dag inneholder Beckhams enorme hage en fotballbane i full størrelse, en golf-bane, et Buddhist-tempel, rugby-bane, svømmebasseng, historiske slotts-ruiner og lekeplass.

I tillegg til det engelske palasset og eiendommen i Spania, eier Victoria og David et enormt feriehus på den franske rivieraen.

Tilbake til England?

Nyheten om Beckhams sikkerhetsinvestering på eiendommen utenfor London satte i gang spekulasjoner i engelsk presse om hvorvidt paret planlegger å returnere til England.

Ifølge engelske Daily Mail skrev avisens helgeutgave om at paret er misfornøyd i Spania, hvor David spiller for fotballklubben Real Madrid, og at Arsenal-manager Arsene Wenger visstnok skal gå med planer om å hente Beckham tilbake til London.