Forsvarer «Medal of Honor» etter lunkne anmeldelser

EA-aksjen sank kraftig på børs i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| I går ble sperrefristen for anmeldelser av «Medal of Honor» løftet, og umiddelbart etter gikk aksjeverdien til utgiver Electronic Arts ned med seks prosent.

Forventningene til dette spillet har vært høye etter at man for noen dager siden kunne melde at forhåndssalget gikk aldeles strålende.

2010-versjonen av «Medal of Honor» slo alle tidligere rekorder når det gjelder antall forhåndsbestillinger gjennom de 11 årene denne spillmerkevaren har eksistert, noe som førte til at investorer og børsspekulanter nok på forhånd hadde overvurdert salgspotensialet til spillet en smule.

På Metacritic, nettsiden som genererer en gjennomsnittsscore basert på anmeldelser fra de største, internasjonale spillmediene, var karakteren til «Medal of Honor» i går 74 av 100. Da raste EA-aksjen ned i verdi. (Den har i skrivende stund sneket seg opp til 76).

Til sammenligning ligger hovedkonkurrentene «Modern Warfare 2» og «Battlefield: Bad Company 2» sin snittscore på henholdsvis 94 og 88 (for konsollutgavene).

- Anmelderes karakterer er høyst subjektive. Spillet oppnådde det høyeste antallet forhåndsbestillinger gjennom «Medal of Honor»-seriens 11 år lange historie, uttalte EA, som følte man måtte sende ut en pressemelding etter at aksjen stupte i går.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer