Forsvarer Norges ære i «Counter-Strike»

Laglederen i Team Catch-Gamer svarte på lesernes spørsmål.

(Dagbladet.no): Førstkommende tirsdag reiser det norske «Counter-Strike»-laget Catch-Gamer til Seoul i Sør-Korea for å forsvare Norges ære i WEG (World eSports Games) - dataspillenes verdensmesterskap.

Dette er første gang et helnorsk lag er med i WEG - men det er ikke lenge vi så andre nordmenn gå til topps i konkurransen under flernasjonalt flagg.

Jonas Alsaker Vikan (som spiller under kallenavnet «bsl») er lagleder for Catch-Gamer, som ellers består av Geir Stian Ravndal «juve9le» Svendsen (19, Stavanger), Jon Thomas «DaY» Rudstrøm (18, Kongsberg), Tore «Juzam» Aronsen, (21, Narvik), Christian «zevy» Wæraas (19, Kristiansand) og Jonas «Luke» Bro (22, Råde).

Vikan studerer til daglig psykologi ved NTNU, og har spilt «Counter-Strike» aktivt i fire år. Nå om dagen går tiden imidlertid mer med til trening enn studering - til tross for at det er midt i eksamenstiden. Den forekommende konkurransen er denne gangen svært hard, med mange sterke lag som kjemper om pallplassering.

Du kan lese mer om WEG på de offisielle hjemmesidene, og Team Catch-Gamer på deres sider.

I morgen klokka 14.00 stiller Vikan opp på nettmøte her på Dagbladet.no, for å svare på de spørsmålene du måtte ha om livet som proffspiller av «Counter-Strike» og det forkommende WEG.

TEAM CATCH-GAMER: fra venstre: Tore Aronsen, Christian Wæraas, Jonas Alsaker Vikan, Geir Stian Svendsen, Thomas Rudstrøm. Jonas Bro var ikke tilstede. Alle foto: Catch-Gamer
TEAM CATCH-GAMER: fra venstre: Tore Aronsen, Christian Wæraas, Jonas Alsaker Vikan, Geir Stian Svendsen, Thomas Rudstrøm. Jonas Bro var ikke tilstede. Alle foto: Catch-Gamer Vis mer
<HLF>PÅ PLASS:</HLF> Du kan møte Jonas «bsl» Alsaker Vikan i nettmøte på Dagbladet.no.