STØTTER KOLLEGAENE: Stian Blipp, Morten Ramm og Hasse Hope støtter komikerne Martin Beyer Olsen og Lars Berrum, etter at humorprogrammet «Berrum & Beyer - Verdens beste talkshow» ble slakta av Dagbladets anmelder. Foto: Stella Pictures og Dagbladet
STØTTER KOLLEGAENE: Stian Blipp, Morten Ramm og Hasse Hope støtter komikerne Martin Beyer Olsen og Lars Berrum, etter at humorprogrammet «Berrum & Beyer - Verdens beste talkshow» ble slakta av Dagbladets anmelder. Foto: Stella Pictures og DagbladetVis mer

Forsvarer slakta NRK-program

- Uenig med dette bjeffet!

(Dagbladet): I kveld debuterer komikerne Martin Beyer Olsen og Lars Berrum som programledere på NRK med humor-talkshowet «Berrum & Beyer - Verdens beste talkshow».

Dagbladets anmelder, Camilla Berg Hansen, likte ikke det hun så, og ga programmet terningkast én.

DEBUTEREDE DUO:  Lars Berrum og Martin Beyer-Olsen leder «Berrum & Beyer - Verdens Beste Talkshow» på NRK 3.   Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
DEBUTEREDE DUO: Lars Berrum og Martin Beyer-Olsen leder «Berrum & Beyer - Verdens Beste Talkshow» på NRK 3. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer

Les Dagbladets anmeldelse av «Berrum & Beyer - Verdens beste talkshow» her!

- Jeg lo på meg prolaps Nå forsvarer Humor-Norge det nye programmet via Twitter:

«Uenig med dette bjeffet! Jeg så urpremieren i går og lo på meg prolaps. Det er mat for ganer som sulter etter noe nytt», skriver Stian Blipp på Twitter.


NRK-humoristen Hasse Hope, som forøvrig også fikk terningkast én for sin humordebut med «Tweet for tweet» på NRK, støtter sin TV2-kollega. 

«Håpløs anmeldelse av «Berrum og Beyer» i Dagbladet i dag. Ante meg at programmet ville splitte folk, men det får være grenser. Anbefales», skriver han.

- Ler meg skakk Også P3-programleder Ronny Brede Aase tar programmet i forsvar.


«Eg ler meg skakk av Berrum & Beyer! Sånn skikkeleg, liksom!, skriver han.

Morten Ramm er også positiv til det premiereklare programmet, men framstår mindre positiv til Dagbladets anmeldelse av det:


«Får si til Camilla Berg Hansen som Lars Mjøen sier til meg: Du er sikkert sympatisk og hyggelig, men hvordan kan de la deg holde på», skriver Ramm på Twitter.

- Kjempestas «Berrum og Beyer er fantastisk, og ligger nå online. Se det, og spre ordet», skriver Dag Sørås på Twitter.

Også samfunnsdebattant Eivind Trædal har positive ting å si.


«Terningkast én fra surmaga anmelder i Dagbladet er akkurat det «Berrum og Beyer trenger. Se programmet, de er morsomme», skriver han.

Dagbladets anmelder, Camilla Berg Hansen, ønsker kritikken av kritikken velkommen.

- Det er kjempestas med debatt i stua. Jeg gleder meg til å følge med på Twitter i kveld, når programmet går på tv, sier hun.


Martin Beyer Olsen bedyret likevel til Dagbladet tidligere i dag at hverken han eller makkeren Berrum var lei seg for den dårlige kritikken.

- Vi blir veldig glad for en sånn type anmeldelse, og er overhode ikke lei oss. Vi vet veldig godt hva vi holder på med. Dette er ikke et program for alle, i hvert fall ikke for Camilla, sa han da.