Til «God Kveld Norge» forteller TV 2s sportsanker Thea Olsen at pendling mellom Oslo og Bergen har tatt på. Nå slutter hun som anker for å holde seg hjemme med familien. Video: TV 2 Vis mer

Thea Olsen:

Forsvinner fra skjermen

«Best av de beste»-programleder Thea Olsen bytter jobb i TV 2. Ble ulykkelig av å skulle være borte fra datteren. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): TV 2s sportsjournalist og programleder Thea Olsen (29) har vært å se på kanalen siden 2011.

De siste åra har hun vært programleder for «Best av de beste», og den kommende sesongen blir fjerde gang hun inntar rollen som programleder.

Denne gangen skal også Freddy Dos Santos jobbe side om side med 29-åringen, noe han også gjorde i forrige sesong.

Dette blir siste gang man får se Olsen på skjermen. I et intervju med «God Kveld Norge» forteller hun at hun nå har fått ny jobb i mediekonsernet.

Ferdig med pendling

Førstkommende tirsdag har den nye sesongen av «Best av de beste» premiere. Dette blir muligens den siste sesongen Olsen leder. Hun blir heller ikke å se som anker for TV 2 Sporten i Bergen.

- Jeg har pendlet til Bergen i fem år før jeg fikk dattera mi Filippa (1 1/2). Før jeg fikk barn tenkte jeg at dette kom til å gå helt fint og at jeg skulle fortsette med pendlingen, forteller 29-åringen og fortsetter:

- Da jeg fikk barn ble livet snudd på hodet, og jeg ble ulykkelig av å tenke på at jeg skulle være borte fra henne en uke av og en uke på, sier Olsen til programleder Dorthe Skappel.

Olsen skal likevel fortsette i TV 2. Hun avslører overfor Skappel at hun har fått seg jobb i kanalens markedsavdeling i Oslo. På denne måten slipper hun å pendle til Bergen, og kan tilbringe mer tid med dattera.

Hun legger likevel ikke programlederrollen helt på is.

- Så nå er det slutt?

- Planen framover er at jeg skal bli i den nye jobben. Jeg håper også at jeg får bli med på «Best av de beste» framover, forteller hun i programmet.

Dagbladet får opplyst at Olsen ikke ønsker å kommentere saken noe mer enn det hun har fortalt til «God Kveld Norge».

Datter av kjent NRK-profil

Det var i fjor at Olsen og ektemannen Kristoffer Ru fikk sitt første barn.

- Lille Filippa kom til verden for to uker siden, og vi nyter hvert sekund med henne. Hun er en nydelig jente, skrev Thea Olsen i en sms til Dagbladet da.

Programlederen giftet seg sommeren 2014 med kjæresten gjennom fem år, politimannen Kristoffer Ru i Asker kirke.

Olsen, som er datter av den avdøde NRK-profilen Knut Olsen, fortalte til Dagbladet at livet som småbarnsmamma er overveldende.

- Livet som mamma har jeg jo såvidt fått kjenne på, men jeg forstod fort at dette var starten på et liv fylt med glede og en god dose bekymringer, skrev hun i en SMS.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer