Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Forsyth kun på nett

Den britiske forfatteren Frederick Forsyth følger opp Stephen King-trenden. Hans neste spenningsbok blir bare å finne på internett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den kjente thrillerforfatteren har solgt over 60 millioner bøker, og blir dermed den første av de etablerte britiske spenningsforfatterne som publiserer en bok elektronisk.

Forsyths neste bok er novellesamlingen «Quintet». Den blir publisert av Online Originals, et britisk selskap som først og fremst utgir bøker av debutanter.

Til Online Originals sier forfatteren at nettpublisering gir ham frihet og helt andre muligheter, og at han er full av forventning foran lanseringen av «Quintet».

Bit for bit

De to første novellene «The Veteran» og «The Miracle» vil bli publisert i oktober, samtidig med den store bokmessen i Frankfurt, der Online Originals er nominert til den nye e-bokprisen på 100.000 dollar. De tre siste novellene blir publisert hver for seg inntil samlingen er komplett.

Leserne kan laste ned og lese «Quintet» på internett mot å betale med kredittkort.

Mer i Online Originals.

FØLGER KING: Frederick Forsyth publiserer utelukkende på nett