Fortalte hverandre hemmeligheter de aldri hadde sagt til noen

I «Haram» spiller Elias og Katharina kjærester mot alle odds.

FILMPAR: Katharina Lindström Gjesdal (22) og Elias Ali (20) spiller kjærester i den nye filmen «Haram», som betyr synd eller forbudt. I flere miljøer er et forhold mellom en blond, norsk jente og en pakistansk gutt utenkelig.
FILMPAR: Katharina Lindström Gjesdal (22) og Elias Ali (20) spiller kjærester i den nye filmen «Haram», som betyr synd eller forbudt. I flere miljøer er et forhold mellom en blond, norsk jente og en pakistansk gutt utenkelig. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Elias Ali (20) spiller den pakistanske gangsteren Omar (22) fra Oslo øst, Katharina Lindström Gjesdal (22) spiller den blonde BI-studenten Silje (19) fra Asker i Ulrik Imtiaz Rolfsens nye film «Haram». De møtes gjennom trening, blir forelsket og blir sammen. - Silje er nok kanskje litt mer naiv enn Katharina ville vært, sier Katharina om rollefiguren sin.

For parallelt med å være en søt og snill kjæreste er Omar en gangster i Oslos undergrunnsmiljø, og har fått i oppdrag av familien å finne og drepe søsteren, som i flere år har levd et hemmelig liv i Norge mens familien trodde hun var død. Det handler om ære.

Trekkes mot det norske - Omar kommer fra Oslos østkant, bor med sin far, han trener mye, er glad i penger og damer, og er ganske materialistisk. Han er forelsket i Silje, og litt i ideen om hvordan det er å leve et liv som Silje lever, han trekkes mot det, et norsk liv, der man kan ta sine egne valg. Så har han en del familiekonflikter, forteller Elias.

Han kjenner seg igjen i mye i Omar, og har også selv bekjente i byens gjengmiljøer.

- Vi har nok mye til felles, bortsett fra at han er kriminell og jeg er det ikke. Men jeg har venner og bekjente som har mer med hysj-hysj-miljøet å gjøre. Jeg har vel hørt og sett min del, og i denne rollen har det vært en fordel, sier Elias.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer