<strong>KOMIKVARTETT:</strong> Hilde Louise Asbjørnsen, Bjarte Hjelmeland, Espen Beranek Holm og Lene Kongsvik Johansen på Chat Noir. Foto: Over Norge
KOMIKVARTETT: Hilde Louise Asbjørnsen, Bjarte Hjelmeland, Espen Beranek Holm og Lene Kongsvik Johansen på Chat Noir. Foto: Over Norge Vis mer

Anmeldelse «Komikveld på Chat Noir», Over Norge AS på Chat Noir:

Fortidshyllest møter gjensynsgleder møter 2017-blikk

Gammel latter blir som ny

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

SHOW: Noe nytt møter tilskueren i «Komikveld på Chat Noir».

Mye støtter seg til stedets rikholdige revyhistorie, med respekt for menneskene som har trådt på den samme scene før, og en god del hentes fra de fire aktørenes egen showhistorikk.

Gjenbruk

I infomaterialet er Ivar Tindberg titulert som «showdoktor» og som «festredaktør», ikke som regissør. Det skyldes at en stor andel av innholdet er gjenbruk og dermed allerede regissert av andre i andre sammenhenger - Kim Bjarke, Hege Schøyen, Teodor Janson og Anders Mordal, pluss nevnte Tindberg selv - som alle er ryddig kreditert i showprogrammet.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer