«Fortnite» er tilbake

Nå skjer det noe med det svarte «Fortnite»-hullet.

TILBAKE: Endelig er Fortnite tilbake. Se øyeblikket da det svarte hullet utvidet seg og avslørte "Fortnite" kapittel to. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SISTE: Litt før klokka 12.00 norsk tid er «Fortnite» endelig tilbake.

Etter to døgn med svart skjerm, er «Fortnite» endelig åpent for spillere igjen. Ifølge brukere på Twitter, skal spillets nye kapittel blant annet by på et helt nytt kart, som har fått navnet «Apollo».

Mens noen brukere har sagt at de har fått såkalt «early access» - altså tidlig tilgang, skal spillet nå være tilgjengelig for alle dets brukere.

Millioner av gamere ble stående uten tilgang til det uhyre populære onlinespillet etter at eventet «The End» var over søndag kveld.

De siste to døgnene har det vært stille fra Epic games, som står bak spillfenomenet «Fortnite». Det var lenge uklart når spillprodusenten ville åpne spillet igjen, noe som førte til frustrasjon fra flere brukere.

Lekkede bilder og videoer

Det ble seint tirsdag kveld lekket en trailer som angivelig skulle vise bilder fra «Fortnite» kapittel to. Traileren ble postet av twitterbrukeren Skin-Tracker, som hevdet at de hadde tillatelse fra Epic Games til å dele den.

Tirsdag formiddag tok aktiviteten på internett tatt seg betraktelig opp. Det er enorm interesse for «Fortnite», og det begynte å dukke opp bilder og videoklipp fra det som hevdes å være spillets andre kapittel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer