Fortryllende førjulseventyr

Vi klapper i hendene, vi synger og vi ler, så glad er vi for NRKs «Julekongen».

Eventyrlig: NRKs julekalender for barn, "Julekongen", bringer tankene til Astrid Lindgrens ridderunivers og er blitt et stilsikkert og fortryllende førjulseventyr, også takket være dyktige barneskuespillere som disse tre, Oscar Reistad Fosse (til venstre), Vetle Qvenlid Werring og Emma Rebecca Storvik. Foto: Jørn Veberg / NRK
Eventyrlig: NRKs julekalender for barn, "Julekongen", bringer tankene til Astrid Lindgrens ridderunivers og er blitt et stilsikkert og fortryllende førjulseventyr, også takket være dyktige barneskuespillere som disse tre, Oscar Reistad Fosse (til venstre), Vetle Qvenlid Werring og Emma Rebecca Storvik. Foto: Jørn Veberg / NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Les anmeldelse av «Julekongen» i bokform, ført i pennen av Harald Rosenløw Eeg, her.

TV: Hysj, ikke si det til noen, men vi har smugtittet på de første episodene i NRKs nye julekalender «Julekongen», og vet du hva?

Det er bare å glede seg! Masse!

To verdener Du møter Kevin som bor med familien i rekkehus i Sølvskogen. Pappa er revisor, mamma politi, lillesøster tror hun er prinsesse og storesøstrene krangler. I en hemmelig hule i skogen lager flinke Kevin tøffe oppfinnelser. Men på skolen blir han plaget av rikingen Peder Krohn.

Det er dårlig nytt når Kevins familie må ut av huset i jula på grunn av sopp, og skal feire hjemme hos familien Krohn. Det mystiske starter når Kevin finner en hanske fra rustningen til en ridder. Et parallelt eventyrunivers venter i andre enden av hula.

Gjør klar for fantasy og action for alle som liker Harry Potter og Astrid Lindgrens eventyrromaner. 

Eleganse Barn mellom fire og åtte år er hovedmålgruppe. De vil garantert like å følge Kevin og venninna Eiril i hverdagen og ut på eventyr. Hvem liker ikke riddere og konger?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer