Fortsatt en Harding

Tonya Harding kan fortsatt slå fra seg. I natt banket hun Paula Jones.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Oppgjøret var ett av flere som ble vist i programmet Celebrity Boxing (Kjendisboksing) i beste sendetid på TV-kanalen Fox onsdag. Det er siste skudd på stammen av virkelighets-TV -programmer.

Kunstløperen Harding måtte gjøre samfunnstjeneste for sin del i overfallet på rivalen Nancy Kerrigan i oppkjøringen til Lillehammer-OL i 1994. Kerrigan ble slått i kneet med et jernrør, og det viste seg at Hardings ektemann hadde leid overfallsmannen.

Harding fikk lov til å konkurrere i Lillehammer-OL der hun ble nummer åtte og Kerrigan nummer to. Onsdag hamret Harding løs på Paula Jones, som i sin tid beskyldte daværende president Bill Clinton for seksuell trakassering.

Etterforskningen av de beskyldningene førte til at Clintons affære med Monica Lewinsky ble avslørt. Jones brukte sin berømmelse til å tjene store penger på å posere naken i Playboy.

Flyktet

Om Jones i sin tid utfordret verdens mektigste mann, hadde hun ikke mage til å møte Harding ansikt til ansikt. Det meste av kampen flyktet hun fra kunstløperen, og Hardings fleste treffere kom bakfra.

53 sekunder inn i 3. runde hadde Jones fått nok og signaliserte at hun ga opp. Før dommeren rakk å gripe inn, ga Harding henne et siste slag på siden av den overdimensjonerte hodebeskyttelsen - som blant annet skulle beskytte Jones' plastisk opererte nese.

- Dette var ikke et jenteslagsmål, det var en boksekamp, hevdet Harding, som måtte bruke astmamedisin mellom rundene.

- Hun er en idrettsutøver. Det er ikke jeg, men vi ga publikum et fint show, påsto Jones, som ikke kan ha hørt tilskuerne bue under nesten hele kampen.

Patetisk

Jones steppet inn på kort varsel for Amy Fisher, som ble kjendis gjennom sin TV-overførte rettssak etter at hun drepte sin elskers kone. Hun fikk ikke lov av tilsynsvergen sin til å stille opp i TV-programmet. Alle kampene var tatt opp 7. mars, men de ble vist på TV onsdag kveld.

I andre kamper ble Barry Williams fra 70-talls-TV-programmet Brady Bunch slått ned gang på gang av Danny Bonaduce fra rivalen The Partridge Family, mens Todd Bridges fra 80-tallsserien Diff'rent Strokes tok en poengseier mot den falmede rapperen Vanilla Ice.

(NTB)

AND THE WINNER IS... ...Tonya Harding (t.h.) som banket Paula Jones i 3. runde.
FIKK KNOCK: Tonya Harding (t.v.) hadde mest krutt i hanskene og vant lett over Paula Jones.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer