Fortsatt friskt

I kjølvannet av det nå tre år gamle gjennombruddsalbumet Nowhere kom Hanson med tre unødvendige melke markedet -skiver på et snaut år. Men den reelle oppfølgeren til plata som ga verden hits som «Mmmbop», «Where's The Love» og «I Will Come To You», kommer først nå.

På tross av at eldstemann Isaac dytter på 20-tallet, er Hanson-brødrene fortsatt i besittelse av en befriende friskhet og en naiv inderlighet i sitt sound. Mens Hansons konkurrenter på fjortismarkedet med massiv overvekt består av forflata kloninger, er Hanson et produkt av sine egne talenter og sin egen teft for rein og uforfalska popmusikk.

«This Time Around» mangler imidlertid toppene - hitene - som forgjengeren var så breddfull av. Noe av umiddelbarheten i uttrykket har forsvunnet, og Hanson har visse problemer med å erstatte det manglende overraskelsesmomentet med andre skjellsettende kvaliteter.

Men som radiorock type lett og vårlig oppløftende er plata helt fin, den. «Dying To Be Alive» med dens sjenerøse gospelkor, den smektende balladen «Save Me» og den energigivende tittellåta viser at Hanson heller ikke denne gangen akter å gå omveier for å komme til de mest umiddelbare refrengene.