Fortsatt moro å være Tiger Woods

Og i kan Wii-eiere glede seg over økt presisjon.

DET ER STRENGT tatt temmelig marginalt hvor mye et golfspill kan forbedre seg fra år til år. I tilfellet «Tiger Woods PGA Pro Tour 09» er det imidlertid verdt å løfte litt på øyenbrynet - spesielt om du er tilbøyelig til å kikke nærmere på Wii-versjonen.

For å ta sistnevnte først: Den aller største forbedringen på Wii-versjonen merker du første gangen du svinger Wii-kontrolleren foran tv-en. Golfkølla på skjermen er langt mer responsiv til dine bevegelser, noe som i grunn er det aller viktigste for et simulasjonsbasert golfspill på Wii.

Inntil vi får MotionPlus på plass, er nok dette helt i toppen av hva du kan forvente av konsollen.

Wii-versjonen har også en ny «all play»-modus, som er perfekt for de som ikke streber etter seriøs golfing. Her kan nybegynnere svinge kølla uten frykt for bogey-trollet - og kombinert med artige minispill for flere er det lett å glemme golfdelen av «Wii Sports» etter dette.

DET ER IMIDLERTID ikke til å komme unna at Wii-versjonen ikke har så mye å skryte av rent grafisk. Her er steget opp til det vi får servert på nestegenerasjons-konsollene Xbox 360 og PS3 temmelig høyt - og det kan innimellom være deilig å spille golf fra sofaen, framfor å stå oppreist foran tven.

På Xbox 360-versjonen er det nå lettere å unngå sleivete slag, takket være en indikator nederst på skjermen som viser deg både kraft og retning på svingen (som du utfører med venstre analoge stikke).

DET ER MYE moro å ta seg til i årets spill, men mest imponerende for de som er glade i online-golfing er muligheten for å spille sammen med opptil tre andre samtidig - også på Wii! Ikke noe mer venting på tur - her svinger alle køllene samtidig, og du får se banen medspillernes baller tar.

En annen gledelig nyhet i alle versjonene er muligheten til å justere på golfkøllene, slik at du kan finkalibrere golfspillingen om du sliter med sære uvaner du ikke blir kvitt

Fortsatt moro å være Tiger Woods