Fortsatt mulig å bli statist i «Star Wars»

Donerer du penger til UNICEF, er du med i trekningen om en tur til lenge siden, i en galakse langt borte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Regissør J.J. Abrams unngår kjente skuespilleransikter når han lager den første nye Star Wars-filmen siden 2005, og gikk bredt ut og ba hvem som helst om å komme på audition før filmingen startet.

Nå er nok muligheten for å få en hovedrolle i det kommende romeposet utløpt, men drømmer du likevel om å være med i en Star Wars-film gir Abrams deg nå en ny sjanse.

Ved å donere penger til UNICEF er du med i trekningen om å bli flydd til London, bli sminket og kledd opp i et ikke spesifisert kostyme, og figurere som statist i en scene i filmen.

Det forklarer regissøren selv i et nytt videoklipp, som kommer komplett med gjesteopptreden av et fremmedartet hovdyr og er tatt opp i Abu Dhabi, der innspillingen av det som blir Star Wars-sagaens episode 7 startet for noen uker siden.

Jo mer penger du sender, jo større er sjansen for å vinne. Og så kommer det fete Star Wars-klenodier i posten til de mest rundhåndede - spytter du 50 000 dollar får du til og med en egen, privat visning av den ferdige filmen, før den har ordinær premiere i desember 2016.

Disney, som står bak de nye filmene etter å ha kjøpt Star wars-franchisen av skaperen George Lucas, har allerede spyttet i en million dollar til kampanjen.

John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson og Max von Sydow er blant skuespillerne som har roller i den kommende filmen. Harrison Ford (Han Solo), Carrie Fisher (prinsesse Leia), Mark Hamill (Luke Skywalker), Anthony Daniels (C-3PO), Peter Mayhew (Chewbacca) og Kenny Baker (R2-D2) dukker opp fra den originale trilogien fra 70- og 80-tallet.

 

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer