Fortsettelse følger

«The End» er ingen selvfølge i Hollywood.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Veien mot oppfølgeren er en motorvei av action, usannsynligheter, kampen mot det onde og penger. Mye penger. Bare i år kommer det en rekke filmer som koster uhyggelig mange dollar, som omringer deg med reklame og som gjør alle de involverte rike. Dessuten liker vi dem.

For filmfolka er det fine med oppfølgere at mange av filmtitterne fra ener\'n også tar turen innom neste film. Men hvordan beholde den opprinnelige suksessoppskriften uten å repetere handlingen? En metode skiller seg klart ut: Større monstre, mer effekter og høyere eksplosjoner.

Så også blant årets franchise-favoritter. Vi har sett på noen av de største og de som FREDAG gleder seg mest til. 2003 er året da Wolverine, Lara, Neo og selvfølgelig Frodo igjen besøker de norske skjermer.

X-Men

Sist gang hindret Wolverine, Professor Xavier og resten av mutantgjengen den onde mutanten Magnetico og hans onde planer. Men når rulleteksten kom satt vel de fleste igjen med følelsen at gjengen garantert kom tilbake.

Denne gangen er det general Stryker som tvinger X-Men på banen igjen. Generalen starter et korstog mot mutantene som tvinger dem til å slå seg sammen med sin tidligere fiende Magneto. Ellers møter vi en del nye mutanter som Strykers mystiske assistent Yuriko Oyam(Kelly Hu). Men det er Wolverine (Hugh Jackman) som bærer filmen med hans jakt på fortiden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer