Forvent psykedeliske tilstander på Grünerløkka i helgen

Klart for Oslo Comics Expo.

«FANTASTISK TEGNESERIETRIPP» Her er et eksempel på arbeidene til Jim Woodring, en av hovedgjestene på årets Oslo Comics Expo.
«FANTASTISK TEGNESERIETRIPP» Her er et eksempel på arbeidene til Jim Woodring, en av hovedgjestene på årets Oslo Comics Expo. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| I dag starter årets Oslo Comics Expo, der serietegnere og -lesere samles på Grünerløkka for å feire, diskutere, vise fram og oppdage nye og gamle serier.

På festivalen får de besøkende mulighet til å møte og lese en lang rekke serieskapere fra inn- og utland - men hovedvekten av gjestene er som vanlig representanter fra det mangfoldige norske seriemiljøet.

- Norske tegneserier holder nå et veldig høyt og jevnt nivå. Det utgis tegneserier i svært ulike former, bare knyttet sammen i det å fortelle gjennom bilder i sekvens og den høye kunstneriske kvaliteten, forteller festivalens pressesjef Kyrre Matias Goksøyr til Dagbladet.no.

- Når de tradisjonelle forlagene nå ser ut til å ha fått øynene opp for alt det spennende som skjer med norske tegneserier, er det ikke usannsynlig at vi kan nå et publikum som tidligere har trukket til andre typer kulturelle arrangement. Endel tegneserier har fått velfortjent oppmerksomhet i pressen, og når vi nå fikk sol går vi ut i fra at det kommer til å være enda fullere på Schous plass enn de tre første årene.

- Mange lurer kanskje på hva man egentlig gjør på en tegneseriefestival - og hvem som deltar?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer