Forviklinger for eldre

Her er filmen for alle som er lei av glatte babes og hotte hulker. Les alle dagens filmanmeldelser

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FILM: De morsomste scenene i «Når du minst venter det» er utrolig nok når Diane Keaton gråter. Hun ikke bare gråter; hun hyler, hulker, snufser og raser slik man bare tror femåringer gjør. Hun er 56 år og ulykkelig forelsket.

På mange måter er det de to veteranene Diane Keaton og Jack Nicholsons fortjeneste at en romantisk komedie av dette slaget kan drøyes ut over to timer uten å miste piffen.

Seg selv

Onde tunger sier at Nicholson spiller seg selv i rollen som Harry Sanborn, 63-åringen som av prinsipp aldri «dater» noen over 30, og som kaller seg ekspert på yngre kvinner «...fordi jeg har {lsquo}datet' dem i 40 år».

Harry skal tilbringe en weekend i et sommerhus på Long Island med sin siste erobring, 27-årige Marin (Amanda Peet) da de blir overrasket av hennes mor Erica (Diane Keaton) og tante Zoe (Frances McDormand). De to turtelduene trekker seg tilbake, og fra soverommet hører de «gamle damene» muntre hyl som plutselig forvandles til redselsskrik.

Hjertetrøbbel

Harry har fått hjerteinfarkt, og den nest morsomste scenen i filmen inntreffer da han får beskjed om at Viagra og nitroglyserin er en dødelig blanding. Harry river resolutt av seg alle ledninger og kanyler og raver i ørska rundt på akuttmottaket med rumpa bar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer