Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Sophie Turner:

Forvirrer «Game of Thrones»-fansen med ny tatovering

Har tidligere sagt at hun skulle skaffe seg ulvetatovering hvis karakteren overlever siste sesong. Nå har «Game of Thrones»-stjerna fått den tatovert.

TATOVERING: Sophie Turner har fått en ny tatovering, og den skaper full forvirring blant «Game of Thrones»-tilhengerne. Foto: John Salangsang / NTB scanpix
TATOVERING: Sophie Turner har fått en ny tatovering, og den skaper full forvirring blant «Game of Thrones»-tilhengerne. Foto: John Salangsang / NTB scanpix Vis mer

Det knyttes allerede store forventninger til den åttende og avsluttende sesongen av «Game of Thrones». Fansen ser ut til å løfte på enhver metaforisk stein for å finne nye hint om HBO-serien.

Det siste er at skuespiller Sophie Turner har tatt en ny tatovering, som muligens skal røpe noe av utfallet til seriens siste sesong.

Tatovør Lauren Winzer publiserte nylig et bilde av kroppskunsten på Instagram, og det tok ikke lang tid før tatoveringen ble fanget opp og analysert.

Saken fortsetter nedenfor.

Turner har fått inngravert House Starks skrekkulv-symbol sammen med teksten «The pack survives». Hun spiller Sansa Stark i «Game of Thrones», og fansen tolker dette i retningen av at det er hennes karakter som overlever til slutt.

Benekter teori

I et nytt besøk hos «The Late Late Show» benekter hun at tatoveringen sier noe om seriens utfall. Det skriver Time.

- Det er bare et sitat fra siste sesong, forklarer hun avkreftende til programleder James Corden.

- Alle tror at flokken faktisk overlever, men det er bare et mantra som jeg prøver å leve etter, sier Turner.

Sitatet er også en del av Stark-familiens leveregel: «When the snows fall and the white winds blow, the lone wolf dies but the pack survives».

Blir konfrontert

I ettertid har Turner blitt konfrontert av dedikerte «Game of Thrones»-tilhengere. De mener nemlig at hun selv kan ta på seg skylden for at teorien eksisterer.

Turner har tidligere sagt at hun og kollega Maisie Williams, som spiller Arya Stark, har vurdert matchende ulvetatovering dersom rollene deres overlever.

- Vi har tenkt at hvis vi overlever til siste slutt, så skal vi forhåpentligvis få hver vår ulvetatovering, men vi vet fortsatt ikke om vi kommer til overleve, sa hun til E! på den røde løperen under Emmy-utdelingen i fjor.

GODE VENNER: Maisie Williams og Sophie Turner, som spiller henholdsvis Arya og Sansa Stark, har tidligere snakket om å ta matchende tatoveringer dersom karakterene deres overlever siste sesong av «Game of Thrones». Foto: Lucas Jackson / NTB scanpix
GODE VENNER: Maisie Williams og Sophie Turner, som spiller henholdsvis Arya og Sansa Stark, har tidligere snakket om å ta matchende tatoveringer dersom karakterene deres overlever siste sesong av «Game of Thrones». Foto: Lucas Jackson / NTB scanpix Vis mer

Det er ikke første gang at «Game of Thrones»-produksjonen må forholde seg til teorier om den siste sesongen som er ventet i 2019.

Tidligere har Jonathan Quinlan, assisterende regissør, røpet detaljer om en massiv slåss-scene på Instagram. Innlegget ble riktignok slettet umiddelbart.

- Selvdestruerende manus

Nylig lettet også Nikolaj Coster-Waldau (47) på sløret i et intervju. Dansken, som spiller Jamie Lannister, ga uttrykk for at serien ender på best mulig vis

- Jeg vet at vi slutter på riktig måte, og at serien slutter på sine egne premisser, sa han til en reporter under filmfestivalen i Cannes.

-WOW: «Game of Thrones»-stjerna Nikolaj Coster-Waldau har tidligere røpt hva han tenker om avslutningen på HBO-serien. Foto: HBO
-WOW: «Game of Thrones»-stjerna Nikolaj Coster-Waldau har tidligere røpt hva han tenker om avslutningen på HBO-serien. Foto: HBO Vis mer

- Da jeg leste manuset for den siste sesongen, så tenkte jeg «Wow, de klarte det!». Det er én historie fra sesong en til åtte, og det gir mening.

Det har tidligere versert rykter om at skuespillerne får utlevert øretelefoner i stedet for nedskrevne manus med replikker.

Coster-Waldau vred om på teorien. Han sa i intervjuet at det finnes digitale manus som selvdestruerer når skuespillerne har pugget replikkene.

- De er veldig, veldig strenge. Det har nådd nye høyder i år. Vi får manuset og vi har dem bare digitalt - og når vi har gjort scenen, så forsvinner de bare. Det er som i «Mission: Impossible», forklarte han, muligens med en dose dansk humor.