Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Forvirring rundt tilsynelatende drept «Family Guy»-fanfavoritt

Er Brian tilbake? Inneholder selvfølgelig spoilere.

(Dagbladet) I slutten av november ble en av hovedkarakterene i den amerikanske TV-serien «Family Guy» drept i en dramatisk ulykke, og dermed ble skrevet ut av serien.

Griffin-familiens hund, Brian, ble nemlig overkjørt og døde av skadene. Brian hadde til da vært med i samtlige «Family Guy»-episoder, og det var serieskaper Seth MacFarlane som hadde stemmen til den sofistikerte familiehunden.

Etter den dramatiske episoden har fans over hele verden tatt til orde for å få Brian tilbake i serien.

Nå kan det muligens se ut som at bønnene deres er hørt. I helga var nemlig Brian tilbake på skjermen igjen, i live, i seriens sesongavslutning, etter at karakteren Stewie hadde reist tilbake i tid for å avverge bilulykka hans firbeinte venn (i serien går han imidlertid på to føtter, som et vanlig menneske) hadde blitt utsatt for.

Og for å bidra ytterligere til spekulasjonene rundt at Brian er tilbake for godt, tvitret serieskaper Seth MacFarlane blant annet følgende etter episoden:

- Dere trodde vel virkelig ikke at vi kom til å drepe Brian, gjorde dere? Jesus, i så fall måtte vi ha vært noe inni helvete høye.

I Norge sendes «Family Guy» på Viasat 4, og sesong 12 vil komme på norske TV-skjermer i januar.

FAMILIEN GRIFFIN: Peter Griffin og hans dysfunksjonelle familie bor i den oppdiktede byen Quahog.Foto: Scanpix
FAMILIEN GRIFFIN: Peter Griffin og hans dysfunksjonelle familie bor i den oppdiktede byen Quahog.Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media