Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Fosse, Jon

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bibliografi

  • Auge i vind (dikt) 2003
  • Dødsvariasjonar (skuespill) 2002
  • Morgon og kveld (roman) 2000
  • Tre skodespel. Vinter. Besøk. Ettermiddag (drama) 2000
  • Søster (barn) 2000
  • Dikt 1986-2000
  • Natta syng sine songar og Ein sommars dag (skuespill) 1998
  • Eldre kortare prosa (noveller) 1998
  • Fy å fy (barnebok) 1997
  • Nye dikt (dikt) 1997
  • Melancholia II (roman) 1996
  • Nokon kjem til å komme (skuespill) 1996
  • Du å du (barnebok) 1996
  • Dyrehagen Hardanger (barnebok) 1996
  • Nei å nei Hundemanuskripta 1 (barnebok) 1995
  • Melancholia I (roman) 1995
  • Dikt 1986-1992 (dikt)1995
  • Namnet (skuespill) 1995
  • Prosa frå ein oppvekst (kortroman) 1994
  • Og aldri skal vi skiljast (skuespill) 1994
  • Vått og svart (barnebok) 1994
  • To forteljingar (noveller) 1993
  • Olav H. Hauges poetikk (pamflett) 1993
  • Bly og vatn (roman) 1992
  • Hund og engel (dikt) 1992
  • Flaskesamlaren (roman) 1991
  • Hundens bevegelsar (dikt) 1990
  • Kant (barnebok) 1990
  • Naustet (roman) 1989
  • Uendeleg seint (barnebok) 1989
  • Frå telling via showing til writing (essays) 1989
  • Blod. Steinen er (fortelling)1987
  • Engel med vatn i augene (dikt) 1986
  • Stengd gitar (roman) 1985
  • Raudt, svart (roman) 1983

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!