Fossum, Karin

Bibliografi:

  • Natt til fjerde november (roman) 2003
  • Jonas Eckel (roman) 2002
  • Svarte sekunder (kriminalroman) 2002
  • Elskede Poona (kriminalroman) 2000
  • De gales hus (roman) 1999
  • Djevelen holder lyset (kriminalroman) 1998
  • Den som frykter ulven (kriminalroman) 1997
  • Se deg ikke tilbake! (kriminalroman) 1996
  • Evas øye (kriminalroman) 1995
  • Søylen (noveller) 1994
  • I et annet lys (noveller) 1992
  • Med ansiktet i skyggen (dikt) 1978
  • Kanskje i morgen (dikt) 1974