Fotballfedre

Kynisk framvisning av barna eller ekte familieglede?

PAPPA:  Fernando Torres ble dobbelt historisk da Spania vant sitt tredje store mesterskap på rad. Her feirer han med barna Nora og Leo. Foto: Reuters/NTB scanpix
PAPPA: Fernando Torres ble dobbelt historisk da Spania vant sitt tredje store mesterskap på rad. Her feirer han med barna Nora og Leo. Foto: Reuters/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Så fort kampen var blåst av og det var klart at Spania hadde vunnet årets EM, løp spillerne bort til tribunen og løftet barna sine inn på banen. Fernando Torres fulgte etter barna bort til målet og lot til å være mer opptatt av deres lek enn at han selv var historisk som første mann som scorer i to EM-finaler på rad.

«Selvfølgelig gjør de dette for å tjene penger,» utbasunerer Trond Blindheim i herværende avis.

Lever man av å tenke kynisk ser man kynisme over alt. Eller som journalist Øyvind Idsø formulerte det på Twitter: «For en rektor ved Markedshøyskolen vil selv det å tørke seg i rævva eller få omgangssyken være bevisst markedsføring.»

Dette kommer for øvrig bare to dager etter at samme Blindheim slo fast i Nettavisen at norsk fotball er for jålete, med for mye fokus på «damer, frisyrer, jet-set liv, John Carews vesker, solbriller og fotballsko,» og at dette bidrar til at det er mindre interesse.

Ikke at det skader imagebygginga til spanjolene når de erstatter testosteronbrøl og svette kropper i hauger over hverandre, med søte barn som stavrer rundt på banen med pappas navn eller tall på drakta.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer