Fotballfest med press i bakrommet

Jubel, dansing og dåning. Norway Cup er ikke bare fotball, Norway Cup er også mange ungers første rockekonsert. Den stjernen som strålte mest var Hilde (9).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tuesdays, Trang Fødsel, han fra «Mot i brøstet» og selveste statsministeren på en gang. Det er mye for en tolvåring som aldri har vært på konsert før. Lilleguttlaget fra Skrim idrettslag på Kongsberg hadde sikret seg gode plasser like ved scenen. De hadde aldri vært på konsert før, men lærte seg fort taktene: skrik og klapp, og strekk opp armene når vokalisten roper «Put your hands in the air».

Brobyggere

Konferansier Sven Nordin stilte i keeperdrakt og introduserte Kjell Magne Bondevik på storskjerm:

- Det ville vært en drøm å spille fotball med 25000 gutter og jenter på en uke, sa statsministeren, - for dere er den drømmen gått i oppfyllelse.

Samtidig understreket statsministeren at deltakerne har anlednig til å bygge broer mellom de ulike landene som er med i turneringen. Han oppfordret alle til å være fredsbyggere i det små.

Dermed var årets Norway Cup offisielt åpnet, og åpningsshowet kunne begynne.

Norway Cup-deltakerne er et takknemlig publikum. Både trekkplastrene The Tuesdays og Trang Fødsel og de mindre kjente artistene fikk stormende applaus.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer