Fotballfrue blir programleder på TV

- Jeg ville ikke la sjansen gå fra meg.

BLIR PROGRAMLEDER: Caroline Berg Eriksen blir ny programleder for «Det Nye-jenta». Den kjente bloggeren har en travel høst foran seg med programleder-jobb, «Skal vi danse»-deltakelse og tid med datteren Nelia. Foto: Stella Pictures
BLIR PROGRAMLEDER: Caroline Berg Eriksen blir ny programleder for «Det Nye-jenta». Den kjente bloggeren har en travel høst foran seg med programleder-jobb, «Skal vi danse»-deltakelse og tid med datteren Nelia. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg har alltid hatt lyst til å jobbe innen TV, sier Caroline Berg Eriksen (27), også kjent som «Fotballfrue», til Dagbladet.

Hun står foran en travel høst. I tillegg til å være en av deltakerne i årets «Skal vi danse», debuterer hun i høst som programleder for TV 2 Bliss-programmet «Det Nye-jenta».

- Travel høst - Jeg spilte i teater fra jeg var seks til 18 år, så jeg har scene-erfaring. Jeg syns ikke det er vemmelig å stå foran folk og snakke, det er jeg glad i. Jeg syns det er veldig gøy, sier hun.

Berg Eriksen tar over programleder-rollen etter tidligere Det Nye-redaktør Mari Midstigen, som nylig sluttet i magasinet for å bli redaktør i familiemagasinet Familie og barn. Programmet går ut på at en rekke jenter konkurrerer om å få tittelen «Det Nye-jenta» 2014.

I tillegg til å være programleder er Berg Eriksen også dommer, sammen med Karn Kjerstad og Espen Hilton.

- Da jeg fikk forespørselen måtte jeg tenke meg om, fordi jeg visste at jeg skulle ha en travel høst. Jeg tenkte egentlig at det var litt mye å ta på seg enda en oppgave. Men jeg ville heller ikke la sjansen gå fra meg, og syns det var kjempehyggelig og en tillitserklæring å bli spurt, så da bestemte jeg meg for å si ja, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer