Fotballstjerner blir karikerte actionhelter

Mer gatefotball i «FIFA Street 3».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Våren 2008 kommer «FIFA Street 3» på Xbox 360 og PlayStation 3, har Electronic Arts offentliggjort. Spillet skal tilby en helt ny opplevelse enn det vi fikk i forgjengerne, selv om gatefotball fortsatt blir det naturlige fokuset.

– Vi har funnet opp «FIFA Street»-serien på nytt ved å gjøre de største stjernene i spillet om til karikerte actionhelter, sier prosjektets produsent, Joe Nickolls, i en pressemelding.

«FIFA Street 3» kombinerer kampmotoren til «NBA Street Homecourt» med den kunstige intelligensen i «FIFA 08». På den måten håper EA å kunne servere den komplette arkadefotballopplevelsen.

– Gamere og sportsfans kan se frem til et enkelt kontrollsystem som gjør det lettere å utføre spektakulære triks. Likevel vil spillet også være utfordrende for mer rutinerte spillere, sier Nickolls.

Spillet vil komme med over 250 av verdens beste spillere, spredt over 18 av de beste landslagene. Alle spillere skal altså ha ulike heltekvaliteter, slik som superskudd og superfinter.

Vi håper i det lengste at Norge har blitt innlemmet i det gode selskap denne gangen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer