Fotograf gikk bort og kysset fremmede mennesker: – Overrasket over noen av reaksjonene

Se før og etterbildene av «kysseprosjektet».

KYSSET: - I mine øyne så ser man i det andre portrettet hva slags utstråling som gjør en person virkelig attraktiv, sier fotograf Johanna Siring til Dagbladet om fotoprosjektet der hun kysset fremmede under Roskildefestivalen i år.
KYSSET: - I mine øyne så ser man i det andre portrettet hva slags utstråling som gjør en person virkelig attraktiv, sier fotograf Johanna Siring til Dagbladet om fotoprosjektet der hun kysset fremmede under Roskildefestivalen i år. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Da musikk- og motefotograf Johanna Siring, som også er tilknyttet Dagbladet Magasinet, deltok på Roskilde-festivalen i sommer var det med planer om gjennomføre et noe uvanlig fotoprosjekt.

Under festivalen tok hun bilder av fremmede personer før og etter at hun hadde kysset dem.

– Jeg har lenge ønsket å lage et prosjekt som kommuniserer denne unike følelsen av frihet, og det resulterte i ideen om å prøve å illustrere og dokumentere disse lykke-endorfinene gjennom et kyss, sier Siring til Dagbladet.

Rødmet og lo

Siring, som til vanlig bor i New York, jobber spesielt med mote og musikk. Hun reiser også mye rundt i verden med kamera for å fange historier og møte mennesker. Dette var også planen under Roskilde-festivalen, skriver Vice-eide i-D Magazine.

De fremmede Siring portretterte på festivalen varierte i kjønn, alder og etnisitet.

– Jeg var litt overrasket over noen av reaksjonene til de ulike personene, det varierte veldig fra at noen ble fnisete, noen knakk sammen i latter, noen rødmet og noen hadde en veldig rolig reaksjon men med et mer åpent uttrykk i blikk og kroppsspråk. I mine øyne så ser man i det andre portrettet hva slags utstråling som gjør en person virkelig attraktiv, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer