Fra «Batman» til «Terminator»

Christian Bale skal spille John Connor.

Skuespilleren Christian Bale er valgt til å spille i tre nye filmer om Arnold Schwarzeneggers store skikkelse «The Terminator».

Det er ennå ikke klart om Terminatoren selv blir med på laget.

Bale har allerede startet filmingen av den første i rekken «Terminator Salvation: The Future Begins». Han spiller rebellederen John Connor.

Regissøren bak «Charlies Angels»-filmene, McG, står bak de nye filmene i actionserien, som blir produsert av selskapet Halycon.

I produksjonsselskapet er de svært fornøyde med å ha kapret Bale, som også har spilt i de nye Batman-filmene.

- Vi er stolte 

- Han er virkelig en god skuespiller, så vi er veldig stolte. Christian var førstevalget vårt, og han er en stor fan av «The Terminator», så vi er veldig heldige, sier Victor Kubicek i selskapet.

Det ble fryktet at Bale skulle være mett av de store actionrollene etter arbeidet med Batman. Derfor så filmselskapet på flere andre valg i tillegg, for å være på den sikre siden.

Fra «Batman» til «Terminator»

Det er ikke sikkert om Californias guvernør Arnold Schwarzenegger kommer til å gjøre et comeback som Terminatoren.

Produsentene vil heller ikke si noe om plottet.

Hemmeligholder manus 

- Vi kan ikke snakke om fortellingen nå. Ikke alle får se manuset en gang, de får bare se den biten som er relevant for deres jobb, sier Kubicek, som likevel kan love en ting; de som liker Terminator-filmene vil ikke bli skuffet.

- Vi er store fans av Terminator-filmene, og vi kommer til å gjøre det fansen vil se. Når vi føler presset så roer vi oss ned, og spør hverandre, som fans: «Hva vil vi se?», sier Derek Anderson i Halycon.

Filmen får etter planen premiere 22. mai 2009.

(NTB)

MER ACTION: Karakterskuespilleren Christian Bale har ikke fått nok av action etter å ha vært «Batman» to ganger. Nå skal han spille John Connor i tre kommende filmer om «Terminator». Foto: SCANPIX
MER ACTION: Karakterskuespilleren Christian Bale har ikke fått nok av action etter å ha vært «Batman» to ganger. Nå skal han spille John Connor i tre kommende filmer om «Terminator». Foto: SCANPIX Vis mer