Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Fra boyband til old boys

Med et album dedisert «Frank, Dean og Sammy» står boyband-innovatøren Robbie Williams til en slags musikalsk konfirmasjon og inntar en glattslikket og glamorøs Las Vegas-positur.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med forbilder som Sinatra, Martin, Davis Jr. (og kanskje Bobby Darin, som lagde swing av låter som «Mack The Knife» og «Beyond the Sea») inntar Williams scenen og trikser seg gjennom sitt repertoar, med alt det krever av timing og sjarm. Dette er et gjennomført prosjekt, nydelig orkestrert og helhjertet fra Williams' side, noe som til en viss grad skjuler at han ikke når sine forbilder stort høyere enn til pjolteren, og den ble som kjent holdt relativt lavt når hine, hårde dagers rat pack sto på scenen. Dette blir desto mer påfallende når en guttekry Williams synger «duett» med Frank Sinatra i den finstemte balladen «It Was A Very Good Year» (brukt med stort hell i TV-serien «Sopranos»).

Målt mot Frankie Boy blir Williams amatør, men han er en glad amatør og får full uttelling for sin forelskede vokale pardans med det kvalitetssterke London Session Orchestra.

Legg også merke til at Williams synger duett med Nicole Kidman på Frank og Nancy Sinatras klassiker «Something Stupid» . Helt dumt er det heldigvis ikke.

<B>NY STIL: </B> Robbie Willams har begynt å swinge på Las Vegas-vis.
Hele Norges coronakart