Bjørn Bore

Fra Dagbladet til Vårt Land. Er avisas nye sjefredaktør

Skal få avisa til å vokse digitalt.

NY STILLING: Redaksjonssjef for Dagbladet Pluss, Bjørn Bore, er Vårt Lands nye sjefredaktør. Foto: Steinar Buholm / Dagbladet.
NY STILLING: Redaksjonssjef for Dagbladet Pluss, Bjørn Bore, er Vårt Lands nye sjefredaktør. Foto: Steinar Buholm / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Redaksjonssjef for Dagbladet Pluss, Bjørn Bore, blir ny sjefredaktør i Vårt Land. De ansatte i avisa ble presentert for sin nye sjef onsdag formiddag, får Dagbladet opplyst.

Bore ser fram til nye utfordringer, men forlater sin nåværende arbeidsgiver med blandede følelser, forteller han i en kort kommentar.

- Det blir svært trist å forlate Dagbladet, men jeg gleder meg til å starte i Vårt Land. En avis med et unikt samfunnsoppdrag og stort vekstpotensial, sier han.

- Min oppgave blir å få Vårt Land til å vokse, fortsetter Bore.

Lang erfaring

Bore har jobbet i Dagbladet siden slutten av 90-tallet i en lang rekke stillinger. Blant annet som vaktsjef for Dagbladet.no, featurejournalist i Magasinet, nyhetsjournalist og webutvikler.

- Hva tror du de ansatte i Vårt Land tenker om at det setter seg en tabloid herremann fra Dagbladet i sjefsstolen?

- Dagbladet og Vårt Land er to aviser med forskjellige lesere og profil. Man skal ha respekt for avisers egenart, og det har jeg sier Bore.

Ledet premiumtjenesten

Avisvekst har den nye sjefredaktøren god erfaring med. Bore har de siste åra ledet arbeidet med å utvikle Dagbladets premiumtjeneste, Dagbladet Pluss, som har opplevd en stor utvikling i antall abonnenter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer