Fra deLillos og deFolket

EGERTORGET (Dagbladet): - Hva syns du om Djevelen? - Jeg har sett Gud i levende live, har du? To sjeler fra hver sin etasje av bibelhistorien var opptatt av å få svar før Julemusikantene deLillos inntok Egertorget i går. Fikk de det?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Vel, deLillos ga folk «En smak av honning». Den svarte gryta neiet for mammons humane kasserer og 8800 kroner.

Men før det hadde Lars Lillo-Stenberg bjeffet til dem som stoppet opp og sa: «Jøss, er ikke det diderre deLillos da?»

Men bjeffinga til Lars hadde ikke knurr mellom verselinjene. Han bjeffet slik bare han, og et band fra Frognervidda vest i Oslo, kan det på en dag som akkurat har bestemt seg for å bli tidlig kveld; «Jeg vil ha en liten hund».

Lundevalls bakeri

Øystein Paasche på skarptromme & tamburin viste stødig og lav takt. Sønnen hans sto tett inntil grooven. Og gitarist Lars Lundevall fikk plugget gitaren inn i nærmeste bakeri. Forvirret?

Nei da, bakeriet er de som tilfører Julemusikantene gratis strøm, så Lundevall kunne spille et og annet ENØK-riff. Ikke på ryggen og ikke med tenna, men med ganske så småfrosne fingrer.

- Dette kunne sikkert blitt en mye bedre konsert enn det det ble, sier Lars Lillo, og legger til:

- Om vi hadde forberedt oss litt bedre og hatt litt bedre lyd. Men likevel, det er alltid fint å spille for publikum på denne måten. Og så er jo Frelsesarmeen noe som ingen av oss ikke vil være med å støtte. De er ufarlige og gjør en god jobb.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer