Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Fra «Die Hard» til «Need for Speed»

Maggie Q bak rattet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Electronic Arts har ikke akkurat gjort det til noen stor hemmelighet at de jobber med «Need for Speed: Undercover», men nå har de endelig kommet med den offisielle kunngjøringen av spillet.

Her loves vi intens action-racing, og et gameplay som skal ta serien tilbake til sine røtter. Spillet kommer med spektakulære politijakter på motorveien, samt noen av verdens heftigste biler.

Electronic Arts skryter av en dyp og engasjerende historie med spektakulær action i Hollywood-stil. Handlingen foregår i det fiktive Tri-City Bay Area, hvor kriminelle gjenger hersker på motorveiene.

Målet ditt er å infiltrere det kriminelle miljøet. Underveis må du ta på deg farlige jobber for å imponere bandittene, slik at du kan komme tettere på dem. Underveis får du hjelp av agent Chase Linh, som er din kontakt hos politiet.

Chase Linh spilles av Maggie Q, Hollywood-skuespillerinnen kjent fra blant annet «Mission Impossible III» og «Live Free or Die Hard», og hun blir å se i ekte filmsekvenser mellom racingsekvensene.

«Need for Speed: Undercover» skal lanseres 21. november i Europa, noe som etter alt å dømme vil si at vi nordmenn får det dagen før, etter som EA alltid lanserer spillene sine på torsdager i Skandinavia.

Spillet kommer til pc, Xbox 360 og PS3, samt Wii, PS2, DS, PSP og mobiltelefoner.

FRA FILM TIL SALAT TIL SPILL: Skuespiller og modell Maggie Q er frontfigur for det kommende «Need for Speed»-spillet. Her er hun avbildet i forbindelse med sin deltagelse i en kampanje for dyrevernsorganisasjonen PETA. Foto: MIKE CLARKE / AFP / SCANPIX
FRA FILM TIL SALAT TIL SPILL: Skuespiller og modell Maggie Q er frontfigur for det kommende «Need for Speed»-spillet. Her er hun avbildet i forbindelse med sin deltagelse i en kampanje for dyrevernsorganisasjonen PETA. Foto: MIKE CLARKE / AFP / SCANPIX Vis mer
image: Fra «Die Hard» til «Need for Speed»
NYTT BILSPILL: «Need for Speed: Undercover» kommer i november.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!