NY ROLLE: Emilia Clarke i rollen vi er vant til å se henne, som eksilprinsessa Daenerys Targaryen i suksesserien «Game of Thrones». Foto: Stella Pictures
NY ROLLE: Emilia Clarke i rollen vi er vant til å se henne, som eksilprinsessa Daenerys Targaryen i suksesserien «Game of Thrones». Foto: Stella PicturesVis mer

Fra eksilprinsesse i «Game of Thrones» til legendarisk robotkamp

Drageprinsesse Emilia Clarke.

(Dagbladet:) Skuespiller Emilia Clarke går fra dragetemming i suksess-serien «Game of thrones» til den nye storfilmen om «The Terminator». Det skriver Variety.

Clarke skal spille Sarah Connor i den kommende «Terminator»-filmen - rollen Linda Hamilton gjorde populær i 1984-versjonen av filmen.

Avtalen skal ha blitt signert fredag denne uka.

Schwarzenegger tilbake Også Arnold Schwarzenegger skal spille i den nye filmen, som etter planen skal være klar sommeren 2015.

Filmen skal regisseres av Alan Taylor, som også har jobbet med en rekke episoder i «Game of thrones»-serien.

Som Dagbladet tidligere har skrevet, har en rekke av skuespillerne i serien fått større roller i Hollywood-filmer.

En av hennes første roller Emilia Clarke var et relativt ubeskrevet blad da hun fikk rollen som dragemoren Daenerys Targaryan i den storslåtte HBO-serien.

- Jeg hadde jo nesten ikke gjort noe før jeg fikk denne rollen. Men jeg tenkte som så: Hvis du ikke svømmer, så synker du, sa Clarke da Dagbladet møtte henne i London i 2012.

Under innspilling Fjerde sesong av «Game of thrones» ble spilt inn denne høsten.

TILBAKE PÅ LERRETTET: Muskelmann, skuespiller og politiker Arnold Schwarzenegger. Foto: AFP / NTB Scanpix
TILBAKE PÅ LERRETTET: Muskelmann, skuespiller og politiker Arnold Schwarzenegger. Foto: AFP / NTB Scanpix Vis mer

Den er forventet å nå TV-skjermene i løpet av vinteren eller våren 2014.

Dagbladet har tidligere skrevet om hva man kan forvente av neste sesong. OBS: Ikke trykk på linken hvis du ikke vil vite hva som skjer i sesong 4.