Fra en annen planet

Den engelske britpop-gruppa Supergrass skal holde en eksklusiv minikonsert i Oslo denne uka.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Supergrass-konkurransen er nå over.

Supergrass er et av bandene som vokste frem under britpop-bølgen på nittitallet. Nå er de snart klare med nytt album - i sjangeren alienpop? Plata heter i alle fall «Life On Other Planets», og slippes 30. september.

Bandet har tidligere sluppet tre album som alle har solgt til platina i hjemlandet. Av singelhits kan vi nevne låter som «Alright», «Richard III» og «Pumping On Your Stereo». Bandet er høyt dekorert i løpet av årene, de er blant annet kåret til beste nykommer under Brit Awards, og har fått priser fra musikkmagasiner som NME og Q.

<> Linker <>

Bandet har spilt flere ganger i Norge, blant annet på Quartfestivalen og på Rockefeller i Oslo. Nå kommer de for å spille en liten konsert for fans i Oslo, og billettene er eksklusive. Onsdag 25. september spiller Supergrass på John Dee. Supergrass-konkurransen er nå over.

Vinnere av billetter ble Pål Hamberg og Mona Gullstein fra Oslo. De som får en CD i posten senere er Thale Ch. Tveita fra Lillehammer, Kenneth Erlandsen, Morten Arnesen og Thomas Østerhaug fra Oslo, og Gunvor Huseby fra Ås.

SUPERKONSERT:</B> Britpop-bandet Supergrass spiller i Oslo i morgen. Lyst å gå på konsert?

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer