Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Fra film til TV

Filmstjernene Geena Davis og Gabriel Byrne har i høst premiere på hver sin tv-serie.

Manusforfatterne bak TV3s populære komiserie «Sex og singleliv» er i høst klar med to nye tv-serier, skriver Mr. Showbiz

Fra prest til mann på damejakt

Sist vi så Gabriel Byrne på kino var som reddende prest i «Stigmata» mot Patricia Arquette. I «Madigan Men» skal Byrne spille en nyskilt arkitekt, som bor sammen med sin tenåringssønn og sin eldre far. Dette konseptet kan kanskje få noen til å tenke «Frasier», men i følge produsent Cindy Chupac, skal serien være det maskuline motstykke til våre fire sexgale og single New York kvinner i «Sex og singleliv».

Gabriel Byrne ønsker å jobbe i tv for mer personlige grunner.

- Rutinen og faste arbeidstider vil gi meg mer tid sammen med mine barn, sier Byrne

Han påpeker også at det i den amerikanske tv-industrien befinner seg originale skribenter og han finner filmindustrien stadig mer forutsigbar.

Geena

En annen stor filmstjerne som forflytter sitt talent til tv-skjermen er Geena Davis fra «The Long Kiss Goodnight» og «Thelma og Louise». Bak denne serien skjuler Terri Minski seg, manusforfatter fra «Sex og singleliv». Geena skal spille Teddie, en fremgangsrik karriere kvinne. Teddie flytter fra sin single tilværelse i storbyen og ut i forstaden når hun forelsker seg i en enkemann med to barn.

- Jeg har alltid hatt lyst til å gifte bort en av mine karakterer fra «Sex og singleliv» og det er på en måte det jeg gjør i «Geena», sier Terri Minski til Mr. Showbiz

Geena Davis startet sin karriere på tv og sier hun ble så fascinert av Minskies manus at hun bare måtte ha rollen.

GEENA: Her i en scene fra«Stuart Little»
TØFF: Irske Gabriel Byrne ønsker et roligere liv.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media