Fra «Game of Thrones» til «Angry Birds»

I 2016 kommer filmen.

NY ROLLE:  Peter Dinklage er for mange kjent fra tv-serien «Game of Thrones», men nå skal den amerikanske skuespilleren gi sin stemme til en av karakterene i filmen om «Angry Birds». Foto: AP Photo/HBO, Helen Sloan
NY ROLLE: Peter Dinklage er for mange kjent fra tv-serien «Game of Thrones», men nå skal den amerikanske skuespilleren gi sin stemme til en av karakterene i filmen om «Angry Birds». Foto: AP Photo/HBO, Helen Sloan Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Spillet «Angry Birds», som tusenvis av mennesker verden over har på sin smarttelefon, er vanvittig populært, og skal være lastet ned flere hundre millioner ganger.

Med populariteten er det også kommet ulike produkter og leker med de sinte fuglene på, og nå blir det film med karakterene.

Ifølge Angry Birds' blogg skal filmen ha premiere sommeren 2016, og de har nå lagt ut det første bildet fra animasjonsfilmen på sine nettsider. Skuespillerne som skal bekle de ulike stemmene i filmen er også annonsert.

Stjernelag Det er en rekke kjente mennesker som skal gi sin stemme til de små, runde, sinte fuglene i ulike farger. Flere internasjonale medier, blant annet The Guardian og The Rolling Stone, skriver at den amerikanske skuespilleren Peter Dinklage har en sentral rolle.

45-åringen har en lang liste av filmer på CV-en, og har siden 2011 spilt rollen som Tyrion Lannister i HBO-serien «Game of Thrones». Ifølge The Guardian skal Dinklage gi stemmen sin til karakteren Mighty Eagle, og han får også med seg Josh Gad på settet, som den gule og trekantformede fugelen Chunk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer