Fra «Game of Thrones» til zombier - i Jane Austen-drakt

«Pride and Prejudice and Zombies» nærmer seg.

MASHUP: Til tross for mange forsinkelser og utskiftninger både foran og bak kamera, er innspillingen av Jane Austen-mashupen «Pride and Prejudice and Zombies» i dag i gang - med «Game of Thrones»-veteraner med på laget.
MASHUP: Til tross for mange forsinkelser og utskiftninger både foran og bak kamera, er innspillingen av Jane Austen-mashupen «Pride and Prejudice and Zombies» i dag i gang - med «Game of Thrones»-veteraner med på laget. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Filmatiseringen av boken «Pride and Prejudice and Zombies» har pågått i en årrekke, men ser endelig ut til å få luft under vingene.

Nylig ble Matt Smith («Doctor Who», kommende «Terminator: Genisys») lagt til i rollegalleriet, men enda flere er nå på plass - blant annet to velkjente «Game of Thrones»-skuespillere.

Austen med en twist Historien omhandler mye av det samme som i Jane Austens original - klassekamp, bortgifting av obsternasige døtre, og kjekke rike menn - men med zombieapokalypse og hardbarket kampsport i tillegg.

Forfatter Seth Grahame-Smith fikk oppgaven fra redaktøren i forlaget Quirk Books, som også har gitt ut mashup-«klassikere» som «Abraham Lincoln, Vampire Hunter», «Sense and Sensibility and Sea Monsters», og «William Shakespeare's Star Wars»-serien.

Nå er også Lena Headey og Charles Dance (som snart dukker opp i Morten Tyldums «Imitation Game») lagt til castet - bedre kjent som Cersei og Tywin Lannister fra «Game of Thrones» - i hittil ukjente roller, melder Deadline.

Lily James («Downton Abbey») skal spille hovedrollen som Elizabeth Bennet, og Sam Riley («Maleficent») skal spille Mr. Darcy. I tillegg er Bella Heathcoate, Jack Huston, Douglas Booth, Suki Waterhouse og nevnte Matt Smith med i filmen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer