Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Fra gangsta til pus

Ghostface tar føleriet helt ut.

HYLLEST TIL SEX OG KJÆRLIGHET: Ghostface med r&b-inspirert album. Foto: Stella Pictures
HYLLEST TIL SEX OG KJÆRLIGHET: Ghostface med r&b-inspirert album. Foto: Stella Pictures Vis mer

||| ALBUM: Det har egentlig aldri vært noen tvil om at Ghostface, på tross av et barka ytre og år med kokainrap, egentlig er en pus.

På sitt åttende soloalbum har han da også valgt å ta føleriet helt ut.

«Ghostdini» er en r&b-inspirert liten sak, en hyllest til kjærlighet og sex med dets oppturer, nedturer og — i Ghosts tilfelle — hysterisk morsomme absurditeter. Beinhard sex og tjukkas-kjærlighetserklæringer, graviditetsglede og trekantinnrømmelser.

Selv om produksjonen er mjukere enn vanlig, og sampler gammelsoulveteraner over en lav sko, forteller mannen historier slik han alltid har gjort: Med et metaforspekket språk og en følelse av at det alltid er noe som står på spill.

«Ghostdini - The Wizard of Poetry»

Ghostface

5 1 6
Plateselskap:

Island Def Jam/Universal

Se alle anmeldelser

Men selv om det blir drama når han finner kona i seng med kabeloperatøren på «Guest House», er det også umulig å ikke le seg skakk av en kjærlighetssyk Ghostface med paisley-pyjamas på «Forever» .

Fra gangsta til pus
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling