Fra Go' Fot til Lofot:  ei sosialdemokratisk reise filming og unnfallenhet

Nasjonens nye slagord er: Typisk norsk å være selvgod.

VIL MÅKE PÅ: Arbeiderpartiet vil garantert måke på i Lofoten selv om dagens leder, mannen du ser sittende her, forsøker å tåke det hele til. Men, hva vet vel vi annet enn at vi nå bor i en nasjon som er mer selvgod enn noensinne, uansett om du stemmer blått eller rødt. Foto: John. T. Pedersen.
VIL MÅKE PÅ: Arbeiderpartiet vil garantert måke på i Lofoten selv om dagens leder, mannen du ser sittende her, forsøker å tåke det hele til. Men, hva vet vel vi annet enn at vi nå bor i en nasjon som er mer selvgod enn noensinne, uansett om du stemmer blått eller rødt. Foto: John. T. Pedersen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladets førsteside i går hadde en spennende sak med tittelen «Advarer mot orgasmepress». Dette i forbindelse med at det er ei ny bok ute, «Gleden med skjeden», som blant annet tar opp hierarkiet av orgasmer. Nå har vi ikke lest boka, men vi vet at med en gang en gubbefaen skriver om skjeden så får vi, sikkert fortjent nok, en flokk feminister på vår fleskenakke, så derfor melder vi oss ikke inn i orgasmepressgruppa eller skriver at det kanskje burde settes opp et skilt i visse orgasmiske strøk – dette som en advarsel mot presset altså – Innkjøring forbudt eller eventuelt Blindvei.

Forfatter Tom Egeland tok forresten nylig opp, på Facebook, tematikken om hvor mange ordspilltitler det er mulig å lage med kroppen. Dette med utgangspunkt i nettopp skjeden samtidig som han minnet oss om utgivelsen «Sjarmen med tarmen» etc.. Responsen var stor. Noen av forslagene var rett så fiffige. Vårt var «Missen med tissen». Ingen forlag har så langt vært på tråden, så vi jobber ikke videre med denne, men er i gang med det politiske attenbindskokebokverket «Fiffen fikser biffen». (Spetalen Forlag).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer