Ideer:

Fra høyreekstremist til helt

For et par år siden var Tommy Robinson en figur få tok seriøst. Da han ble løslatt forrige uke, var det som martyr for høyreradikale verden over.

FRI TOMMY: Tommy Robinson forlater her fengsel, etter at en appelldomstol fant feil i saksgangen da han ble dømt til 13 måneders fengsel i mai. Han er ikke frikjent, men løslatt på kausjon i påvente av ny rettsak. Foto: Joe Giddens / PA / NTB Scanpix
FRI TOMMY: Tommy Robinson forlater her fengsel, etter at en appelldomstol fant feil i saksgangen da han ble dømt til 13 måneders fengsel i mai. Han er ikke frikjent, men løslatt på kausjon i påvente av ny rettsak. Foto: Joe Giddens / PA / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da den tidligere English Defence League-lederen forlot fengselet forrige uke, var det til jubel fra innvandrings- og islammotstandere verden over. Han har blitt utropt til martyr for ytringsfriheten, og som en som våger å stå opp mot den stadig mer autoritære politiske korrektheten.

Ifølge The Guardian skal til og med den tidligere Trump-rådgiveren Steven Bannon vurdere å gi Robinson en posisjon i den høyrepopulistiske og euroskeptiske bevegelsen han for tiden forsøker å starte.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer