Fra «Hunger Games» til «Dum og Dummere»

Jennifer Lawrence skal spille i oppfølgeren til 90-tallskomedien.

FAVORITTFILM: «Hunger Games»-stjerna Jennifer Lawrence skal ha en rolle i den kommende oppfølgeren til 90-tallskomedien «Dum og Dummere», som også er en av hennes favorittfilmer. Foto: Stella Pictures
FAVORITTFILM: «Hunger Games»-stjerna Jennifer Lawrence skal ha en rolle i den kommende oppfølgeren til 90-tallskomedien «Dum og Dummere», som også er en av hennes favorittfilmer. Foto: Stella PicturesVis mer

(Dagbladet): Jennifer Lawrence er bare 22 år gammel, men har allerede rukket å spille i en rekke prisvinnende filmer, samt få en Oscar for «beste kvinnelige hovedrolle». 

Lawrence, som tidligere har spilt seriøse roller i alvorstunge dramafilmer, skal ha en rolle i den kommende filmen «Dumb and Dumber to», ifølge Hollywood Reporter. Dette er den andre oppfølgeren til 90-tallskomedien «Dumb and Dumber», med Jim Carrey og Jeff Daniels i hovedrollene som de to klossete karene Lloyd Christmas og Harry Dunne.

Oppfølger Tidligere denne måneden ble det bekreftet at oppfølgeren skulle produseres, og innspillingen har allerede startet. På grunn av problemer med filmstudioet Warner Bros og en uinteressert Jim Carrey var det lenge usikkert om oppfølgeren ville bli en realitet. Men heldigvis for komediefans verden over løste problemene seg.

- Jim har nektet å gjøre oppfølgere overhodet, forståelig nok. Men så fylte han 50 og da blir man litt roligere. Plutselig sa han bare «la oss ha det gøy», sa Daniels til New York Daily News.

Ifølge IMDb vil «Dumb and Dumber to» foregå 20 år etter den første filmens handling, og hovedpersonene Lloyd og Harry setter avgårde på en ellevill reise for å finne et av sine forsvunnede barn i håp om å få tak i en ny nyre.

Stor fan Under et intervju med talkshow-verten Jimmy Fallon forteller Lawrence at hennes tre favorittkomedier er «Dumb and Dumber», «Anchorman» og «Step Brothers».

«Hunger Games»-stjerna hevder også at hun kan hvert eneste ord som blir sagt i disse filmene. Fallon tester henne ved å nevne en spesiell scene i førstnevnte film og uten å måtte tenke seg om leverer Lawrence en nøyaktig kopi av det som blir sagt og gjort i scenen.

Det er enda ikke kjent hvilken rolle Lawrence skal spille i den kommende filmen, som vil bli den andre oppfølgeren til «Dumb and Dumber». «Dumb and Dumber: When Harry met Lloyd» kom ut i 2003, da uten Jim Carrey og Jeff Daniels i hovedrollene.

KLASSIKER: Det er nitten år siden komediesuksessen «Dum og Dummere» kom ut. Nå er innspillingen av filmens andre oppfølger i gang. Foto: Stella Pictures
KLASSIKER: Det er nitten år siden komediesuksessen «Dum og Dummere» kom ut. Nå er innspillingen av filmens andre oppfølger i gang. Foto: Stella Pictures Vis mer