Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Fra MGP til maraton-TV

MGP-Ovi leder maratonshow på rumensk tv nyttårsaften.

LEDER MARATONSHOW: Nyttårsaften skal rumenske Paula Seling og rogalendingen Ovi Martin, som representerte Romania i MGP-finalen i år, lede et seks timer langt tv-show i hjemlandet. Foto: Anders Grønneberg
LEDER MARATONSHOW: Nyttårsaften skal rumenske Paula Seling og rogalendingen Ovi Martin, som representerte Romania i MGP-finalen i år, lede et seks timer langt tv-show i hjemlandet. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fredag debuterer Ovi Martin som programleder på tv.

Det skjer på nyttårsaften når han og duettpartner Paula Seling er hentet inn for å lede den rumenske finalen i Melodi Grand Prix.

TV-maraton Romanias nasjonale tv-selskap, TVR, har i år bestemt at finalen skal finne sted på selveste nyttårsaften i en direktesendt maratonsending fra kl. 20 til 02.

Det seks timer lange programmet skal i tillegg til den nasjonale finalen inneholde en 30 minutters konsert med Ovi og Paula.

2010 har vært et eventyrlig år for Rogalandsartisten Ovi etter at han gikk helt til tredjeplass i den internasjonale finalen av Melodi Grand Prix med sangen «Playing With Fire».

Norsk MGP Suksessen til låta har sørget for en omfattende turnévirksomhet for Ovi rundt om i Europa det siste halvåret.

Nå starter han 2011 med å følge opp «Playing With Fire» med med en helt ny singel i duett med Paula Seling: "We Got Something".

Den er klar for radio i disse dager og slippes for salg senere i januar.

Kort tid etter er han igjen tilbake i norsk Melodi Grand Prix - nå som låtskriver for «I'll Be Yours» med artistene Pernille & Marius som deltar i den andre delfinalen fra Florø.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!