LEDER MARATONSHOW: Nyttårsaften skal rumenske Paula Seling og rogalendingen Ovi Martin, som representerte Romania i MGP-finalen i år, lede et seks timer langt tv-show i hjemlandet. Foto: Anders Grønneberg
LEDER MARATONSHOW: Nyttårsaften skal rumenske Paula Seling og rogalendingen Ovi Martin, som representerte Romania i MGP-finalen i år, lede et seks timer langt tv-show i hjemlandet. Foto: Anders GrønnebergVis mer

Fra MGP til maraton-TV

MGP-Ovi leder maratonshow på rumensk tv nyttårsaften.

Fredag debuterer Ovi Martin som programleder på tv.

Det skjer på nyttårsaften når han og duettpartner Paula Seling er hentet inn for å lede den rumenske finalen i Melodi Grand Prix.

TV-maraton Romanias nasjonale tv-selskap, TVR, har i år bestemt at finalen skal finne sted på selveste nyttårsaften i en direktesendt maratonsending fra kl. 20 til 02.

Det seks timer lange programmet skal i tillegg til den nasjonale finalen inneholde en 30 minutters konsert med Ovi og Paula.

2010 har vært et eventyrlig år for Rogalandsartisten Ovi etter at han gikk helt til tredjeplass i den internasjonale finalen av Melodi Grand Prix med sangen «Playing With Fire».

Norsk MGP Suksessen til låta har sørget for en omfattende turnévirksomhet for Ovi rundt om i Europa det siste halvåret.

Nå starter han 2011 med å følge opp «Playing With Fire» med med en helt ny singel i duett med Paula Seling: "We Got Something".

Den er klar for radio i disse dager og slippes for salg senere i januar.

Kort tid etter er han igjen tilbake i norsk Melodi Grand Prix - nå som låtskriver for «I'll Be Yours» med artistene Pernille & Marius som deltar i den andre delfinalen fra Florø.