Fra NRK til Kamille

Kjersti Mo blir ny sjefredaktør.

(Dagbladet.no): Kjersti Mo (34) er i dag ansatt som ny sjefredaktør i kvinnemagasinet Kamille.

Hun kommer fra stillingen som redaktør og prosjektleder for NRKs helsemagasin Puls.

- Med Kjersti Mo på laget har vi fått en sterk, synlig og tydelig sjefredaktør som sammen med redaksjonen kan ta Kamille videre, sier adm.direktør Anne Britt Berentsen i Hjemmet Mortensen i en pressemelding.

- Hun har solid erfaring i redaksjonell utvikling på tvers av mediekanaler, og konseptutvikling for målgruppen Kamille henvender seg til.

Den tidligere programlederen for Puls har jobbet i NRK siden 1996, hvor hun har hatt en rekke oppgaver knyttet til blant annet programmene Puls, Først og Sist, og Sommeråpent.

I 3 år var hun ansvarlig redaktør for Puls-bladet, som var et samarbeid mellom NRK og Aller Familiejournal. Kjersti Mo er utdannet cand.mag fra Universitet i Oslo.

- Dette er en av de mest spennende jobbene i denne bransjen, og jeg gleder meg veldig til å ta fatt på utfordringene sammen med den offensive Kamille-staben. Jeg har hatt gode år i NRK og fått mange muligheter der, nå skal jeg bruke erfaringene derfra til å styrke merkevaren Kamille, sier Kjersti Mo.

Hun tiltrer stillingen 1. september.

FRA PULS TIL KAMILLE: Kjersti Mo (34) har både ledet NRK-programmet Puls og vært redaktør for helsemagasinet med samme tittel. 1. september blir hun ny sjefredaktør i Kamille. Foto: NINA RUUD
FRA PULS TIL KAMILLE: Kjersti Mo (34) har både ledet NRK-programmet Puls og vært redaktør for helsemagasinet med samme tittel. 1. september blir hun ny sjefredaktør i Kamille. Foto: NINA RUUD Vis mer
Fra NRK til Kamille