Fra «Olsenbanden Jr» til «High School Musical 2»

Lars og Julia Charlotte synger norsk versjon av suksesslåt.

(Dagbladet.no): I går skrev Dagbladet.no om den amerikanske tv-suksessen «High School Musical 2». Da filmen hadde premiere på The Disney Channel forrige fredag, hadde den over 17,2 millioner seere og filmmusikken var i forrige uke den mest solgte plata i USA.

I Norge skal filmen vises på The Disney Channel fredag 5. oktober og albumet med filmmusikken slippes 24. september.

Denne gangen har det blitt laget en norsk versjon av radiosingelen «You Are The Music in Me».

Ifølge en pressemelding fra EMI synges «Du er musikken i meg» av Julia Charlotte Geitvik og Lars Berteig Andersen, bedre kjent som Valborg og Benny i de tre første «Olsenbanden Jr»-filmene.

Lars Berteig Andersen har også vært Harry Potters norske stemme på film, og begge to har blant annet spilt i oppsetningen av «Emil i Lønneberget» på Det Norske Teater.

Filmmusikken til «High School Musical» har solgt 25 000 eksemplarer i Norge.

Markedssjef i EMI Marketing, Erling Johannesen, fortalte Dagbladet.no i går at de håper på en fordobling av tallene med «High School Musical 2».

MUSIKK: Sammen med Lars Berteig Anderse synger Julia Charlotte Geitvik i den norske versjonen  av «You Are The Music In Me». Foto: Lars Eivind Bones
MUSIKK: Sammen med Lars Berteig Anderse synger Julia Charlotte Geitvik i den norske versjonen av «You Are The Music In Me». Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
NUMMER TO: «High School Musical 2» slippes som radiosingel i dag.